Deputatul Alexandru Andrei anunță că a demisionat din PSD și va activa în grupul parlamentar al PNL, afirmând că "linia măsurilor adoptate de partid nu mai coincide cu mandatul care mi-a fost încredințat de giurgiuveni".

"Din respect față de giurgiuveni vreau să anunț public că începând de astăzi, 3 iunie, voi activa ca deputat al grupului parlamentar al Partidului Național Liberal. Nu am făcut această mișcare politică în urma unor calcule politicianiste, nu sunt un oportunist. Sunt un politician vertical, mi-am dat demisia din PSD de acum câteva luni pentru că mi-am dat seama de atunci că linia măsurilor adoptate de partid nu mai coincide cu mandatul care mi-a fost încredințat de giurgiuveni, prin votul lor, din 2016", a scris deputatul pe contul său de Facebook.

El susține că și rezultatul alegerilor europarlamentare i-au demonstrat că a avut dreptate, astfel a decis să se alăture "celor care au soluții reale și viabile pentru români".

"Și rezultatul alegerilor din data de 26 mai, voturile majorității românilor, mi-au arătat că am avut dreptate. PNL are în acest moment cea mai bună echipă și eu mă alătur celor care au soluții reale și viabile pentru români, pentru România! Totodată, rezultatul obținut de PNL îmi dovedește că este singurul partid care poate bate PSD, același PSD care a făcut din județul Giurgiu propria feudă, ca și cum, noi restul, nu avem niciun cuvânt de spus. Le vom dovedi că nu este așa! Giurgiul nu este feuda PSD-ului, a lui Bădălău sau a oricărui alt politician! Este al cetățenilor!", a mai scris acesta.