Mircea Gheorgheosu, membru AUR a fost prins de SPP având la el un plic în care se afla cannabis. Co-președintele AUR George Simion a precizat ironic că acesta nu va fi propunerea partidului pentru funcția de premier.

”În data de 26 august 2021, polițiști din cadrul Secției 17 au fost solicitați de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT - Structura Centrală”, a transmis vineri Poliția Capitalei, potrivit News.ro.

Contactat de HotNews.ro, George Simion a fost întrebat cum comentează gestul angajatului AUR și dacă va lua măsuri în acest sens.

"Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranța domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru", a spus Simion, aluzie la ”aventurile” premierului Florin Cîțu în State.

Simion pledează pentru folosirea cannabisului în scopuri medicale.

"Până la finalizarea cercetărilor legale asupra faptelor pentru care sunt suspectat, îmi dau demisia din toate funcțiile pe care le dețin în Parlament și în partidul Alianța pentru Unirea Românilor. Rămân cu sufletul alături de toți colegii și prietenii care, cu dăruire și devotament, vor continua să-și dedice viața în serviciul binelui", a precizat Gheorgheosu într-o declarație de presă citată de Agerpres.