Secretarului de stat la Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu, i s-a făcut rău miercuri la ședința de Guvern. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, i-a acordat primul ajutor până când acesta a fost preluat de o ambulanță, relatează Digi24.

Vasilcoiu a anunțat că a fost testat pozitiv Covid-19.

„Dragi prieteni și colegi, unii dintre voi știți deja, alții aflați acum: azi m-am puțin în timpul ședinței de Guvern, apoi am avut un episod de fără să vreau. Îi mulțumesc lui Alexandru Rafila pentru reacția rapidă și pentru că a avut grijă de mine, până a ajuns ambulanța, care m-a dus la Matei Balș. Da, medicii au depistat că am Covid și le mulțumesc pentru mobilizare. Am putine amețeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peștele, dar nu mor”, a scris pe Facebook Cristian Vasilcoiu.

Acesta a precizat că a purtat mască. „Îmi cer scuze față de colegii din minister, Guvern și partid și le mulțumesc pentru mesaje și susținere. Am anunțat pe toată lumea cu care m-am întâlnit recent. Sunt vaccinat, am mai avut Covid, nu am trecut chiar ușor prin el, se pare că nici acum. Ne vedem luni, că nu scapă nimeni de mine așa ușor”, a adăugat Vasilcoiu.