USR a adus în Parlament, cu ocazia învestirii Guvernului Ciolacu, "Roata dezastrelor" produse în ultima perioadă de PSD și PNL la guvernare.

Uniunea spune că, indiferent cum se rotesc PSD și PNL în ministere, românii se confruntă tot scumpiri, facturi majorate, dobânzi uriașe, în timp ce clientela de partid se bucură de pensii speciale, funcții publice plătite cu mii de euro pe lună, contracte pe blat.


”Coaliția dezastrelor s-a constituit, ziceau ei, pentru a rezolva crizele majore și pentru a face reforme consistente. N-au făcut nicio reforma reală, ratând tot ce se putea rata, n-au rezolvat nicio criză, ba au mai reușit să provoace greve în mai multe sectoare de activitate. (...) Pe plan politic, cele întâmplate recent sunt dovada că PNL poate guverna doar alături de PSD cu care împărtășesc foamea eternă de bani și funcții”, a declarat deputatul USR Cristian Seidler. 

USR a anunțat și că nu va vota guvernul condus de Marcel Ciolacu, "cel care nu și-a gasit un loc de muncă vreo 10 ani după ce a absolvit în mod dubios o facultate începută oricum cam tarziu".