Fostul primar al Sectorului 5, judecat pentru fapte de corupție, le-a împărtășit jurnaliștilor părerea sa despre propria persoană. Referitor la planuri de viitor, Vanghelie a exclus implicarea în turism, pe motiv că-i plac "lucrurile mari".

"Sunt talentat de la natură, eu n-am nevoie de o funcție. Funcția mea este Marian Vanghelie. Pe orice domeniu dacă vreți să mă puneți, și pe business și pe economic, fac față fără nicio problemă. Asta e de la natură. Unii se chinuie câte zece ani în facultate, pe alții Dumnezeu i-a înzestrat, le-a pus mâna în cap și le-a dat putere să înțeleagă”, a declarat, miercuri, fostul primar al Sectorului 5, după ce s-a prezentat la Tribunalul București pentru un nou termen de judecată în dosarul în care este judecat pentru fapte de corupție.

 Întrebat dacă va demara afaceri în domeniul turismului sau în comerț, fostul primar a precizat: "Îmi plac lucrurile mari, cu pensiunile se ocupă oamenii mai în vârstă”, scrie Mediafax.

Referitor la fuziunea PMP-UNPR, Vanghelie a spus: "Îl văd pe Traian Băsescu printre cei care știu politică. Știe politică de organizare, înțelege și politica națională, înțelege și politica internațională. E plus valoare la ce a făcut. Traian Băsescu știe ce are de făcut, merge pe pași. Roata nu se inventează, nici apa caldă”.