Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a spus joi, în cadrul ședinței CGMB, că Ciprian Ciucu, consilier general din partea PNL, se excită din punct de vedere logoreic atunci când o vede pe Gabriela Firea.

Declarația lui Bădulescu vine în contextul în care joi, la ședința Consiliului General al Municipiului București (CGMB), a fost dezbătut proiectul prin care Municipalitatea urma să acorde 500 de lei pe lună pentru decontarea combustibilului celor care car-sharing.

Ciprian Ciucu a criticat proiectul și a spus că acesta nu este benefic pentru Capitală, moment în care viceprimarul a afirmat: Domnul Ciucu, sigur, la vederea doamnei Firea se excită din punct de vedere al capacității logoreice”.

Primăria Capitalei a propus să ofere 500 e lei pe lună cetățenilor din regiunea București-Ilfov, cu condiția ca aceștia să folosească un singur autoturism pentru a merge în aceeași direcție sau cu aceeași destinație - în București. Supus la vot, proiectul a fost respins cu 27 de voturi „pentru”, 24 de voturi „împotrivă” și două abțineri.