Un tânăr a fost legitimat și amendat sâmbătă de Jandarmerie, după ce a a huiduit-o pe premierul Viorica Dăncilă în timpul unei vizite în Hunedoara.

„Rușine!”, „Viorica Docilă!”, „Doamna Dăncilă, cea mai docilă!”, i-a strigat tânărul, relatează Digi24.ro.

Premierul a intrat în clădirea Primăriei, iar atenția presei s-a mutat asupra dialogului dintre jandarmi și protestatar. Omul s-a legitimat, dar a fost condus la mașina Jandarmeriei și, ulterior, pedepsit pentru „adresarea de injurii unei oficialități”. Bărbatul a primit o amendă de 200 de lei. 

Tot la Hunedoara, o femei a oprit-o pe Viorica Dăncilă și a întebat-o de ce nu demisionează, în condițiile în care "aprobă legi și face numai rău".

"Pentru că aceste legi sunt pentru oameni și pentru că sunt un bun român și un bun român ține cu România și vrea stabilitate în țară. Și cred că demisia unui Guvern care a făcut pentru români... Trebuie să continue să meargă pe aceeași linie. Vreau să vă spun un lucru: Sper ca dumneavoastră, sunteți femeie, să dați dovadă de solidaritate între femei. Eu vă respect opinia. Și sper că, dacă vă uitați peste tot ce a făcut acest Guvern, să vă răzgândiți. Mi-a părut bine!", i-a răspuns Dăncilă.