Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că premierul Florin Cîțu nu a mai alocat fonduri pentru plata personalului din centrele de vaccinare încă din luna mai.

"Vă mai amintiți scandalul de la începutul anului după declarația (întâmplătoare, desigur) a lui Valeriu Gheorghiță că personalul din centrele de vaccinare nu fuseseră plătit de câteva săptămâni? Eh, Cîțu nu a mai dat bani MS pentru plata personalului din centrele de vaccinare din luna Mai încoace. La fel a lăsat ministerul fără fonduri pentru programele de sănătate, fonduri dedicate pentru ATI, AVC, arsuri, infarct, tratamentele pacientilor HIV si TBC, Serviciile Judetene de Ambulanta si Unitati Primiri Urgenta. De la benzina pentru ambulanțe până la medicație, pentru niciunele nu mai sunt bani", a scris Vlad Voiculescu pe pagina lui de Facebook.

Astfel, spune fostul ministru, pe agenda ședinței de Guvern de vineri nu e decât "șpaga numită PNDL 3" și adaugă că, "o să îl vedeți pe el sau pe vreun lache" în zilele următoare cum descoperă "cu surprindere" ce n-a făcut bine ministrul Ioana Mihăilă.