Liderul USR București, Vlad Voiculescu, susține că "bătaia de joc a PSD umple întotdeuna paharul românilor", făcând referire la faptul că Gabriela Firea a fost "repusă" în funcțiile de conducere după ce s-a autosuspendat din ele.

"Gabriela Firea revine la conducerea PSD București. Patru luni de penitență în aparițiile publice au fost suficiente pentru a șterge din memorie Godeii din biroul dânsei, atrocitățile din ‘’azilele groazei’’ și suferința bătrânilor", a scris Voiculescu într-un mesaj pe Facebook.

El spune că "atât a ținut memoria domnului Ciolacu. Atât crede dânsul că ține și memoria oamenilor. Eu cred că se înșeală".

"Da, oamenii sunt sătui de politică, da, oamenii sunt dezamăgiți după ce Iohannis și PNL-ul le-a arătat cât de puțin contează votul lor. Da, nici noi - USR - nu am putut să oprim prăpădul unei coaliții cu peste 70% în parlament. Dar nimic nu dureză la infinit, cinismul se plătește, rănile adânci nu se uită, iar bătaia de joc a PSD umple întotdeuna paharul românilor, mai degrabă mai devreme decât mai târziu", a conchis el.

Senatoarea Gabriela Firea se reîntoarce la șefia PSD București și în funcția de prim-vicepreședinte al partidului, după ce în iulie s-a autosuspendat din funcții. Consiliul Politic Național al PSD a luat luni act de faptul că autosuspendarea acesteia din funcții a expirat, astfel că fosta ministră a Familiei își primește înapoi funcțiile de conducere.