Fundația Konrad Adenauer, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est, anunță lansarea ediției de anul acesta a programului de leadership pentru tineri juriști din România. Termenul limită pentru înscriere este 15 octombrie.

Vrei sa devii lider în profesia ta? Vrei sã-i inspiri pe cei din jur? Vrei sã aduci o schimbare în societate? Vrei sã faci parte dintr-o comunitate de 150 de tineri juriști cu aceleași valori? A

pelul la candidaturi pentru a 9-a ediție a programului Lideri pentru Justitie este acum deschis!

Programul se adresează tinerilor profesioniști aflați în primii 5 ani de carierã juridicã (avocați, judecãtori, procurori, grefieri, notari, mediatori, ofițeri de poliție, juriști în ONG sau companii, asistenți universitari, etc.), masteranzilor, precum și studenților la drept în ultimul an de studiu.

Lideri pentru Justiție 2018 va însemna șase sesiuni de training, implementarea unor proiecte de grup, o vizitã de studiu la Berlin, întâlniri lunare și o reuniune anuală cu membrii comunității de absolvenți.

Dosarul de candidaturã în limba româna trebuie sã conținã un CV, o scrisoare de motivație de o paginã și un eseu de maxim 2 pagini care să prezinte o schimbare pe care dorești sã o aduci sistemului de justiție din Romania.

Termenul limita de trimitere a candidaturilor este duminică 15 octombrie 2017, ora 23:59.

Toate costurile legate de program, cu excepția transportului în România, vor fi acoperite de cãtre Fundația Konrad Adenauer, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est (www.kas.de/rlpsee).

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul www.kas.de/leadership, canalul de Youtube www.youtube.com/LeadersJ și pagina www.facebook.com/LeadersforJustice.