Pe 7 mai, Centrul Infoeuropa ne invită în parcul Cișmigiu la cea de-a treia ediție a „Pieței Statelor Membre ale UE”. Programul detaliat al evenimentului este disponibil în articol.

Centrul Infoeuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, în parteneriat cu Centrul de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret din cadrul Primăriei Municipiului București, organizeaza în data de 7 mai 2016, incepand cu orele 10.00, în Parcul Cismigiu, cea de-a treia ediție a evenimentului „Piața Statelor Membre ale UE”.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Muzeul Național al Țăranului Român și Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice, cu participarea Ambasadelor Statelor Membre UE, Reprezentanței Comisiei Europene la București și Biroului Parlamentului European în România.

Centrul Infoeuropa ne invită așadar să sărbătorim împreună Ziua Europei, prin intermediul unor evenimente dedicate informării asupra diversității și unității Uniunii Europene, care vor aduce cetățenii români mai aproape de tradițiile, arta, muzica, dansul și gastronomia specifice statelor membre. 

 Programul complet al evenimentului: