Pasiunea pentru dezbatere a explodat exclusiv în campania electorală și numai după ce a pierdut fotoliul de premier, scrie ActiveWatch despre obsesia Vioricăi Dăncilă privind o dezbatere cu Klaus Iohannis. Asociația îl critică și pe președinte.

Amintind că l-a taxat și pe candidatul Iohannis pentru refuzul de a participa la o dezbatere publică electorală, ActiveWatch notează că Viorica Dăncilă "se sufocă efectiv din cauză de lipsă de dezbatere": "Pasiunea asta a explodat exclusiv în campania electorală și numai după ce a pierdut fotoliul de premier".

"Transparența guvernării PSD - atât la nivel național, cât și la nivelul Capitalei - este aproape nulă. O invităm pe candidată să-și numere actele normative trecute cu respectarea legii transparenței decizionale. Îi reamintim că până în ultima secundă a guvernării a refuzat să respecte legea transparenței decizionale. În ultima ședință extraordinară de guvern, pe care a programat-o la o zi după moțiunea de cenzură, Dăncilă a anunțat că pregătește o rectificarea bugetară. Aceasta ar fi trebuit să fie supusă dezbaterii publice cu 10 zile înainte de a fi adoptată", a scris vineri, pe Facebook, ActiveWatch.