E inportună prezența lui Mitică Dragomir pe lista consilierilor generali, a declarat vineri liderul PSD.

"Am avut o discuție separată cu președintele organizației Sectorului 3, deoarece am luat act de declarațiile publice ale domnului Mitică Dragomir. Am cerut organizației Sectorului 3 să analizeze de urgență situația, astfel încât până la validare să am o decizie a organizației dacă domnul Mitică Dragomir va fi sau nu validat ca și consilier general al Capitalei. Eu mi-am expus punctul de vedere față de colegii mei, lucru normal, acum urmează decizia colegilor mei de la Sectorul 3. Nu aș dori să intru în detalii, nici cu trecutul domnului Dragomir, nici cu prezentul. Eu consider că este inoportună prezența domnului Mitică Dragomir pe lista de consilieri generali", a afirmat Marcel Ciolacu.

Mitică Dragomir are o condamnare în primă instanță, iar PSD a anunțat că nu va mai propune pe liste persoane cu probleme de integritate.

Gabriela Firea a anunțat că Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu și Sorin Ilieșiu au contactat-o și i-au spus că se retrag de pe lista de consilieri generali: "Practic pe noua listă vor figura colegii care erau sub linie, deci de la 21 în jos".

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a anunțat vineri că nu vrea să renunțe la mandatul de consilie.