Copreședintele USR PLUS Dacian Cioloș îi răspunde primarului Capitalei, după ce Gabriela Firea a susținut că participă la dezbateri electorale doar dacă rivalii să își fac teste COVID și antidrog.

”Înțeleg că doamna Firea și-a permis să-i ceară lui Nicușor Dan un test antidrog ca să accepte o dezbatere despre București. 
Doamnă Firea, nu vreți dumneavoastră să faceți un test poligraf cu întrebarea  «ați luat șpagă?» înainte de orice discuție despre viitorul Capitalei?”, a scris luni, pe Facebook, Dacian Cioloș.

”Cu toată dragostea particip la toate dezbaterile, dacă onor contracandidații mei prezintă public testele covid și antidrog la zi! Trebuie să dovedim sănătate și luciditate, da?”, a precizat sâmbătă Gabriela Firea.

Traian Băsescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, a replicat că și-a făcut în regim de urgență cele două teste, anti-COVID și antidrog, ambele ieșind negative.

”Mulțumită că i-a mai păcălit încă odată pe bucureșteni, impostoarea coruptă a anunțat public că este gata să se întâlnească într-o dezbatere publică despre București cu orice candidat care are făcut testul PCR și testul pentru depistarea consumului de droguri. O ce veste minunată! Am alergat îndată la laboratoare și în regim de urgență mi-am făcut analizele. Azi o pot informa pe doamna Gabriela Firea că mi-am făcut ambele teste pe care le solicită și că ambele sunt negative. Doamnă Firea, în aceste condiții eu vă propun public o dezbatere în doi, iar dacă Nicușor Dan vrea să vină este cu atât mai bine pentru electorat.Vă propun ca dezbaterea să fie organizată în sala de consiliu a PMB. Noi doi sau trei stăm la masa de prezidiu iar presa în sală”, a spus duminică Băsescu.