Gabriela Firea susține organizarea alegerilor parlamentare, în ciuda faptului că PSD cere amânarea lor din cauza COVID-19. Primarul încă în funcție al Capitalei a anunțat că și-a preluat deja "biroul de viitor senator".

"Nu contează ce funcții ocupăm, ci doar ceea ce facem concret pentru semeni. De Sfântul Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Capitalei, mi-am preluat biroul de viitor senator de București, prin votul oamenilor dragi, cărora le mulțumesc anticipat", a scris Firea pe pagina ei de Facebook. 

Miercuri dimineață aceasta a revenit cu o nouă postare prin care susține că "votul este singură soluție pentru a scăpa de miniștri incompetenți și inumani precum Cîțu, Tătaru, Anisie, Violeta Bau Alexandru etc".

Ea continuă prin a spune că ccopul parlamentarelor este un nou Guvern care să fie format din oameni competenți, responsabili, cu grijă față de salariați, dar și pentru investitorii care creează locuri de muncă.  

"Mā întreabă prieteni și cunoscuți ce rost mai are să meargă la vot pentru alegerile parlamentare, dacă la locale a văzut o țara întreagă ce s-a întâmplat și nimeni nu a luat vreo măsură. Răspunsul este simplu: tocmai de aceea! Pentru că nu pot ei fură, cât putem noi munci și vota", a mai scris ea.

La începutul lunii, șeful PSD, Marcel Ciolacu, spunea că paridul e pregătit de alegeri, dar dacă situația medicală se va agrava "nu vom ezita nicio secundă în a alege viața oamenilor și nu diurnele și deplasările atât de dragi președintelui Iohannis și partidului său".