Gabriela Firea, candidata PSD care a pierdut alegerile locale din București, potrivit exit-poll-ului CURS-Avangarde, a susținut o declarație de presă din biroul său în care a spus că cifrele din această seară nu au cum să fie oficiale.

"Din experiențe, dimineața sau spre dimineață vom ști exact care este rezultatul real. Cel puțin așa s-a întâmplat în București. Pe la 8-9 dimineața deja rezultatul real putea fi anunțat oficial. Orice cifre care se anunță în această seară, rezultate ale unor sondaje, nu au cum să fie cele oficiale. Le luăm ca atare, dar asta nu înseamnă că avem deja învinși și învingători", a spus Firea.

Ea a precizat că o declarație oficială despre rezultatul votului va fi făcut de ea luni.

Gabriela Firea a continut să povestească în clipul video despre nedreptățile la care a fost supusă în campania electorală de "dreapta aproape unită".

”Trebuie să așteptăm rezultatul oficial de mâine. Eu sunt convinsă că majoritatea bucureștenilor prezenți astăzi la vot mi-au dat un vot de încredere, iar de mâine trebuie să mă duc din nou la muncă, să pun osul la treabă cu mai multă motivare și energie, iar în caz contrar sunt același om demn, implicat și cu siguranță oriunde mă voi afla îi voi iubi pe bucureșteni și sunt convinsă că îi voi reprezenta cu cinste", a mai declarat Gabriela Firea.

Ea a criticat faptul că, în timpul ca mpaniei electorale, a fost asociată de adversarii săi politici cu foștii președinți ai PSD Ion Iliescu, Adrian Năstase și Liviu Dragnea, fapt ce ar fi dezavantajat-o.