Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marți că "PSD nu a murit, nu este încă înfrânt, ci se zvârcolește", iar alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru țară.

"Toate bătăliile câștigate, atât bătălia pentru Parlamentul European, cât și bătălia prezidențială, cât și bătălia de la locale, trebuie încununate de victoria decisivă. PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată. Alegerile din 6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România", a spus Ludovic Orban după depunerea la BEC a listelor cu candidații la parlamentare.

El a mai spus că românii, din mai 2019, "au arătat clar că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile și libertățile oamenilor, de un partid care a vrut să confiște România și care nu a făcut altceva decât să-și slujească interesele clientelei politice și să-și apere penalii".

Orban a mai transmis că degeaba vrea PSD să amâne alegerile, pentru că PNL va lupta cu toate armene constituționale și legale pentru "a permite românilor să scape de Parlamentul născut din pixul lui Dragnea, care a generat o majoritate toxică care a distrus România și care vrea să distrugă România".