Luptătorul K1 Cătălin Moroșanu a anunțat vineri, la Galați, că va candida pentru funcția de consilier județean la Galați, el urmând să deschidă lista PNL.

Sportivul, care este din Iași, a precizat că va intra în competiția electorală pentru Consiliul Județean (CJ) Galați la rugămintea președintelui organizației județene a PNL, senatorul George Stângă, de care îl leagă o prietenie de pe vremea când amândoi făceau parte din structurile centrale de conducere ale tineretului liberal, relatează Agerpres.

Cătălin Moroșanu a precizat că încă este consilier județean din partea PNL la Iași, dar în cel mai scurt timp va avea un nou act de identitate cu mutație în Galați, oraș în care urmează în prezent cursurile pentru un master în geopolitică la Universitatea Dunărea de Jos.

Acesta a mai spus că a ales să candideze pentru un mandat de consilier județean la CJ Galați, pentru că la CJ Iași nu a găsit sprijinul necesar implementării proiectului său de suflet- dezvoltarea sportului de masă la nivel județean.

Sportivul are 36 de ani, s-a născut la Cotnari (Iași), este absolvent al Facultății de Drept și este membru PNL din 2012, aflându-se la al doilea mandat de consilier județean din partea PNL Iași.

Cătălin Moroșanu este în prezent vicepreședinte al PNL Iași, prim-vicepreședinte al Tineretului Național Liberal și secretar general regional pe NE Moldovei în cadrul Biroului Executiv al PNL.