Candidatul dreptei la alegerile pentru primăria Capitalei critică și ironizează în același timp lista de consilieri propusă de contracandidata sa Gabriela Firea.

”Primarul PSD Gabriela Firea și PSD au dovedit, încă o dată, prin numele propuse pentru Consiliul General, că nu sunt capabili să-i înțeleagă pe bucureșteni și să-i respecte. Nume triste din istoria expirată a României postdecembriste, persoane cu probleme penale, foști reprezentanți ai cluburilor Securitații și Miliției - între care și un fost reprezentant de seamă al clubului de fotbal Victoria București, de sub tutela Miliției și Securității - aceasta este oferta pentru Capitala României, în anul de grație 2020. Cu ce o să ajute Petre Roman la modernizarea Bucureștiului, o să planteze panseluțe, din nou, în Piața Universității? O să ofere consiliere pentru un nou 10 august? Cum o să le facă viața mai bună bucureștenilor Dumitru Dragomir? O să-i învețe pe cei din Primărie cum să organizeze licitațiile, o să aducă modelul ceaușist de dezvoltare urbană? Doamna Firea închide apa caldă și lumina de pe acum, nu văd ce ar putea aduce nou domnul Dragomir”, a scris marți, pe Facebook, Nicușor Dan.

”O bătaie de joc mai mare nici nu se putea. Gabriela Firea este izolată complet, nu mai poate să adune nici măcar o listă de consilieri din propriul partid, după ce a fost respinsă, pe rând, de toți foștii parteneri politici cărora le propusese participarea în alianță la alegeri. Fără sprijin politic, fără sprijin din partea bucureștenilor, fără viziune, fugind la rândul său de sigla de partid, Gabriela Firea vine astăzi cu o listă de consilieri din negura istoriei postdecembriste, care jignește memoria bucureștenilor și care arată cât de mult prețuiește această doamna orașul care i-a oferit șansa de a-l conduce”, a mai scris Dan.


Petre Roman, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Elisabeta Lipă, pe lista consilierilor lui Firea

Mai mult pe EurActiv »