Candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că salariul mediu în București poate să ajungă la 1.400 euro/lună în patru ani de mandat ai unei administrații care lucrează în slujba cetățeanului.

”Așa cum am prezentat în proiectul pe care l-am prezentat public, salariul mediu al bucureștenilor poate să ajungă în patru ani de mandat la 1.400 de euro pe lună de la 850 de euro pe lună, cât este azi. E o chestiune foarte simplă, trebuie să colaborăm cu mediul de afaceri, trebuie să dăm acestor oameni timp, trebuie, împreună cu Guvernul României, și Bucureștiul are nevoie de un parteneriat cu Guvernul României, să aducem marile investiții de care orașul are nevoie, trebuie să facem achizițiile publice predictibile pentru ca ele să genereze piața locală, trebuie să vedem ce face școala și cum putem să facem un parteneriat între școală și mediul de afaceri, astfel încât copiii care ies și din preuniversitar și din universitar să-și găsească locurile de muncă pentru care s-au pregătit", a declarat marți Nicușor Dan, la evenimentul de lansare a programului politic al PNL București, "Împreună construim Noul București - prioritățile guvernării locale liberale", relatează Agerpres.

”Sunt lucrurile pe care acest oraș putea să înceapă să le facă și acum patru ani, și acum opt ani și acum 12 ani. Ce e mai simplu decât când îți crapă conducta de apă, o înlocuiești și dacă ai bani europeni pentru asta, să-i iei, ce-i mai simplu decât asta?", a mai spus Dan.