”Până la urmă cine este fără de păcat? Cine nu a greșit niciodată?”, se întreabă Raluca Turcan, referindu-se la parlamentarii care au votat proiectele de modificare a legilor Justiției, iar acum candidează pe listele PNL.

Întrebată luni seară, într-o emisiune la B1 Tv, cum explică prezența pe listele de candidați ale PNL a unor parlamentari care în mandatul început în 2016 au contribuit, cu votul lor, la modificările legilor Justiției care au scos oameni în stradă, liderul PNL Raluca Turcan a susținut că fără aportul acestor oameni Guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă nu ar fi putut fi schimbat.

"Eu aici nu pot să fiu ipocrită și o să fac un exercițiu de sinceritate și sper să nu mă coste. Am fost lider de grup aproximativ trei ani de zile, am luptat în Parlament alături de colegii mei să mai menținem justiția în viață și să nu fie cotropite instituțiile statului și am avut un moment extrem de important. În care puțini au crezut, și anume moțiunea de cenzură împotriva doamnei Dăncilă ca prim ministru. Câți oameni dădeau șansa acelei moțiuni? Foarte puțini. Cum a reușit să treacă această moțiune în condițiile în care noi aveam 20% reprezentare în Parlament? Prin voturile unor oameni care nu au plecat într-un partid la putere, au mers pe mâna PNL-ului, în opoziție fiind PNL-ul, într-un demers în care puțină lume credea. Așadar, dacă noi am ajuns astăzi să nu avem PSD în Guvern, să nu avem o grămadă de incompetenți în funcții de decizie, am reușit și pentru că unii colegi de-ai mei parlamentari au ales să se dezică de către PSD și eu lucrul acesta nu pot să-l șterg cu buretele și nu pot să mint pentru că nu am fi fost aici”, a afirmat Raluca Turcan, relatează News.ro.