lili

de: lili 16 Feb 2018 08:36

NU am facut aia, Nici aia, NU ailalta... NIMIC, dar e bineeeee!!!
E foarte bine!!
Si inca ceva: "Vreau sa intelegeti ca Justitia se face in Spatiul public(!!!), NU in Instanta", ne spune convinsa, nevoie mare, dna Vasilica Dancila!
Asta e NIVELUL ei de intelegere pe functia inalta pe care o ocupa!
Dna Vasilica, NU la RTV si la Antena 3 se face Justitie, acolo e CAN-CAN platit de mogulii media cu dosare penale sau cu condamnari, plus politicienii plini de Dosare de coruptie!
Lasati vrajeala cu "ingrijorarea cetatenilor", Cetatenii sunt INGRIJORATI ca voi, politicenii ATI FURAT si FURATI in continuare BANII Publici si asta se vede din modul cum arata Romania: cum arata Spitalele majoritatea de Ev mediu, Scoile cu WC in curte la anul 2018, Infrastructura rusinoasa la anul 2018 pentriu o tara a carei Economie "duduie", cum arata politicienii cu Averi URIASE, in timp ce peste Jumatate dintre Romani sunt in Saracie...
Asta ii ingrijopreaza pe Romani si PLEACA din tara, CORUPTIA voastra si LIPSA de SPERANTA ii trimit peste granite iar voi va "ingrijorati" ca la TVurile vostre e spectacol juridic acum cand se apropie Termenele SCADENTE la dosarele liderilor coalitiei!!!
Am ramas uimita cum poate femeia asta sa vorbeasca minute in sir fara sa spuna ceva, este obositoare sa ii rezisti pana la capat!
Comparati prestatia ei jalnica de aseara de la Antena 3 cu prestatia excelenta, la obiect, eleganta a dnei Kovesi din Coonferinta de presa unde a stat fara frica in fata intrebarilor jurnalistilor aproape 2 ore!
Dna Dancila NU are curajul sa apara in fata jurnalistilor la o conferinta de presa sau sa mearga la alt post, ea s-a dus la Gadea la Antena 3 unde a repetat mecanici cum Programul de guvernare maret a dus la cresterea salariilor si a pensiilor dar a batut campiii cand Gdea a intrebat-o cum va rezolva problema Cadrelor didactice aflate in strada pentru ca NU si-au primit salariile pentru a 2-a Luna consecutiv!
Intrebata pe subiect, a reluat balivernele cu Cresterea Uriasa de salarii de 3 lei facuta de Olguta!
Rusine, o populista marca PSD!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising