Daniel

de: Daniel 27 Feb 2018 15:23

Consider ca modul in care este abordat continutul raportului demonstreaza rea-credinta. Se apeleaza la interpretarea tehnica a unor fapte si actiuni care exprima ingrijorari reale ale populatiei.
Modul in care se comporta procurorii sefi in spatiul public demonstreaza o atitudine de superioritate nedisimulata, inclusiv in comparatie cu restrictiile impuse prin lege, prin statutul si deontologia magistratilor.
Imaginea procurorilor nu are nimic de castigat atunci cand sute si mii de procurori se exprima la unison, a priori, in sustinerea faptelor si actiunilor, cel putin discutabile, dovedite in spatiul public, ale unor confrati. Dimpotriva,opinia care se formeaza este ca acestia se situeaza singuri, prin aceste luari de pozitie, in aceeasi oala cu cei care isi indeplinesc obligatiile profesionale apeland la demersuri abuzive si lipsite de profesionalism.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising