Gril Varudi

de: Gril Varudi 03 Sep 2018 23:11

Protocoalele au primit, la vremea când au fost încheiate, absolut toate avizele și semnăturile pe care legea le prevedea pentru ca ele să fie valabile. Din punct de vedere strict juridic, ele sunt în continuare perfect legale și trebuie să-și producă toate efectele. Cine gândește altfel, este dacă nu imbecil, cel puțin prost. Mai departe: Tot din punct de vedere strict juridic, protocoalele sunt acte administrative (auzi și tu, Tudorele, ce zic eu, sau zornăitul banilor primiți/promiși de la megainfractorii penali te face să nu mai zuzi bine?) iar regimul juridic al anulării lor este reglementat de Legea nr. 554/2004, a contenciosului ad-tiv, modificată și completată prin legea nr. 212/2018, în vigoare de la 02.08.2018. Cine gândește altfel este, dacă nu imbecil, cel puțin prost. Mai departe: Ca să anuleze efectele unui act administrativ, emis de autorități publice, persoana interesată, adică Dragnea, Vâlcov, Udrea, Mazăre și ceilalți penali politici și sau din justiție (că nici magistrații nu sunt mai breji) de teapa lor, a căror prezență fizică pe pământul patriei este toxică pentru cetățenii acestei țări, trebuie să sesizeze instanța de contencios competentă cu o acțiune în aularea actului contestat, adică a protocolului în legăturăî cu care ai suspiciuni că ar fi nelegal. În proces, avocatul infractorului trebuie să dovedească faptul că, la incheierea protocolului, au fost nesocotite legi de ordine publică a căror încălcare lovește actul cu nulitatea, ceea ce este imposibil de dovedit, adică este de categoria „probatio diabolica” (pentru necunoscători, acea probă imposibil de făcut). Și urîtania aia complexată de ministru știe f. bine lucrurile-astea! Mai departe: Numai un imbecil poate crede că, dacă „abuzurile” generate de existența protocoalelor s-ar fi făcut în dauna unui gunoier, brancardier, om de serviciu, inginer, profesor, cercetător, medic sau alte categorii socio-profesionale din care se exclud nenorociții și javrele de politicieni și guvernanți români, nimeni nu s-ar fi sesizat, iar un gunoi ca Dragnea, ticălos ca Tăriceanu, nemernic ca Vâlcov și borfet ca Udrea nici n-ar fi deschis ușa la audiențe unui amărât din prima categorie venit să se plângă de aceste presupuse abuzuri. Numai că, votați de cea mai de jos categorie socială din România, cea a votanților captivi PSD (pe cei care votează ALDE chiar că nu-i înțeleg), odată ajunși la butoanele puterii politice, excrementele pesediste de la vârful partidului care a dat înapoi România cu 20 de ani, se chinuie să dea legi, nesocotind calea legală de urmat (acțiunea în contencios) prin care să anuleze protocoalele care le pun în primejdie averile fabuloase pe care și le-au constiruir furând țara sistematic timp de 28 de ani. Asta e tot, în rest, vorbărie pentru proști. Și din păcate, în România sunt dureros de mulți proști. Pentru că nu poți fi decât prost să crezi că pesedeul, moșit de criminalul de Iliescu, îți va face vreodată viața mai bună!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising