ionutas

de: ionutas 28 Sep 2018 20:33

Marea greșală a ”gigantului economic” UE tine tocmai de ceea ce defineste ca ”haos economic ” in tarile africane. In RO cel putin, acest haos economic a facut ravagii si continuă să facă. Ro n-a fost cu nimic in inferioritate economică fata de Ungaria, de pildă . Acum este ! Romanii nu l-au iubit pe presedintele cizmar in mod cert si fără dubii ! In schimb , ”au iubit ” locurile de muncă si dezvoltarea economică a țării care i-a si”cucerit ” de fapt,cu toate contradictiile si distorsiunile industrializării. După 30 de ani nu s-a sinchisit nimeni in UE sa reflecteze la acest subiect ,ba era cat p-aci sa fim dezmembrati pe bază de catolicism si ...ortodoxism . Deh, am inlocuit un ”globalism ” cu alt” globalism ”.
Oricât s-a stradui cineva sa ma incrimineze ca nationalist sau populism de... dreapta . Nu are șanse. Nu există șanse pentru așa ceva. Adevărul tot rămâne !


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising