KPDEZERTOR

de: KPDEZERTOR 25 Nov 2018 08:45

PAMFLET

Platim impozit la masina, platim rovinieta, platim acciza la combustibil, acum vor taxa de poluare, desi statul, din taxe si impozite nu ne asigura drumuri, parcari si un sistem rutier civilizat, deci nu au facut nimic cu banii luati pana acum, suntem curiosi ce vor face cu banii din" contributia pentru poluare" si ne punem aceasta intrebare pt. ca nu au stopat defrisarile, nu au plantat un copac, dar in schimb au ajuns la taxa de poluare.
"Bai'' MINISTRO, crezi ca romanii sunt atat de masochisti si isi cumpara masini vechi ca sa faca in ciuda omenirii? Nu, ati distrus economia tarii, ati lasat romanii fara locuri de munca si traiesc de pe o zi pe alta si de-aia cumpara ce-si permit.Voi nu stiti decat sa taxati, fara sa oferiti nimic, nici macar un transport in comun civilizat...Deci si aceasta taxa va fi sifonata
"BAI MINISTRO" poluarea exista pt ca ati dat legi de defrisare, de distrugere a parcurilor si faunei in favoarea unor firme clientelare.
ROMANI, cred ca in anul 2019 este cazul sa ne ascutim furcile chiar cu riscul de a ne gadila cu jandarmeria care chipurile respecta legile si le aplica, legi date de fapt impotriva romanilor de o gasca politica 80% penali de 30 de ani, care mai devreme sau mai tarziu va raspunde retroactiv.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising