MOLDOVEANU DRAGHICI MARIA

de: MOLDOVEANU DRAGHICI MARIA 07 Aug 2019 11:46

Buna ziua
Ma numesc MOLDOVEANU-DRAGHICI MARIA LOC.ULIESTI SAT.JUGURENI STR.FUNDURI NR.262 COD POSTAL.137445 JUD.DAMBOVITA ROMANIA
Tel.0768313500

E-mail : moldo86@yahoo.com
Eu sunt....de fapt, noi suntem prima Familie din cadrul emisiunii "VISURI LA CHEIE"de la PROTV, din octombrie 2014, si pe aceasta cale eu va MULTUMESC ENORM PENTRU TOT. PENTRU CA ATI" ASCULTAT"
In anul 2016 m-am angajat la o fabrica (muncitor necalificat.. AM ASCULTAT SFATURILE PRIMITE DE LA DIRECTORI... "IN TIMP SE VA REZOLVA") si in luna august 2017, am adus-o pe mama mea langa noi, fiind invarsta (avea 81 de ani) si foarte bolnava (diabet avansat, glaucom avansat, tromboflebita, tensiune, inima si facuse ALZHAIMER CU DEMENTA AVANSATA) si in decembrie 2017 mama a ramas paralizata de la sold. AM CERUT SA MA BAGE SCHIMBUL 3, CA SA POT SA AM GRIJA DE MAMA, DE COPII SI CELE PENTRU CASA, (SUNT DIVORTATA DIN 2009 SI LEGAL DIN, 2013), munceam numai sch.3. In luna august 2018 mama mea decedat si in luna octombrie 2018 am incheiat serviciul, PENTRU CA ATUNCI AM AFLAT CA ERAM TOT "MUNCITOR NECALIFICAT'"(CHIAR DACA AM STUDII SUPERIOARE SI ALTE CALIFICARI) . AM AVUT PROBLEME DE SĂNĂTATE, M-AM TREZIT SINGURA SI MI-AM IMPUS SA LUPT SI SA POT PENTRU COPII MEI. (acuma din februarie 2019 imi este mai bine dar, munca fizică imi da ficatul peste cap ), si dintr-un salariu minim pe economie de 2o8o lei, nuuu NU POT SA LE ASIGUR CELE NECESARE PENTRU SCOALA....RECHIZITE, GHIOZDANE, TRENINUGURI,INCALTAMINTE ETC.......VA ROG MULT DACA SE POATE SA INTELEGETI DORINTA MEA SI ACOPIILOR DE A INVATA SI AVANSA. VA ROG PE ACEASTA CALE DACA SE POATE S AMA AJUTATI IN PROCURAREA UNORA PENTRU DOI COPII MINORI (DE 10 SI 12 ANI, CEA DE 12 ANI ESTE A TRECUT IN CLASA A 7 SI ESTE PREMIANTA, PREMIUL I - cu media generala 9,86)

ACUMA NUMAI AVEM PE NIMENI ALATURI DE NOI. VA ROG ENORM....
Va mulțumesc ENORM De înțelegere SI PUTEREA MEA FAȚĂ DE COPII MEI (10 SI 12ANI) ESTE ENORM DE GREU DE TRECUT DAR, MAI POT. Va mulțumesc ENORM DE ÎNȚELEGERE SI DE RĂSPUNS.... AM PE FATA CEA MARE PREMIANTA SI NU AM DIN CE SA LE OFER MAI NIMIC...IAR VACANTA ACEASTA DIN 2019, NUUU A EXISTAT, A FOST SI ESTE SUMBRA PENTRU ELE.

MOLDOVEANU DRAGHICI MARIA
moldo86@yahoo.com


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising