Andrei

de: Andrei 11 Mar 2019 09:37

Tin minte ca acum peste 20 de ani in plin avant FNI, SOV se lauda ca are la mana o gramada de procurori, judecatori, sefi din SRI si sefi din politie. Prima lui grija a fost sa-i momeasca pe acestia, pe care i-a inscris primii pe lista si au primit bani multiplicati, pe care i-au pierdut cei multi care au fost fraieriti. Au fost mai multe numere din Romania Libera in care au aparut acesti baieti si fete, cu poze cu tot. Probabil ca aceste liste au ajuns la Ghita, prieten cu Vantu. Altfel nu se explica cum niste procurori nu sunt in stare (sau nu vor) sa faca niste dosare temeinice pentru niste mafioti cum ar fi de ex. famiglia Cozma din Ploiesti. Iata ce ar trebui sa investigheze sectia speciala si inspectia judiciara.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising