anonim

de: anonim 24 Apr 2019 17:18

Este si omul acesta vinovat, dar este si vina statelor europene. Pentru ca musulmanii vin cu bombe in europa, iar tarile europene se poarta bland cu ei. In felul acesta se acumuleaza ura si dusmanie; nefacand dreptate, acesta ura explodeaza asa cum se vede astazi.
Raul trebuie smuls din radacina; adica fiecae om sa traiasca in tara lui: arabul in tara lui, europeanul in tara lui.
Musulmanii traiesc bine in europa; dar un crestin european ajunge martir in tarile musulmane. Iar statele europene vad a fi corect lucrul acesta.
In ce ma priveste nu dau doi bani pe discutiile dintre state. Cand un musulman umbla cu bombe, pana la apusul soarelui toti musulmanii trebuiesc trimisi in tarile lor cu ambasade cu tot, din toate tarile in care se afla acestia; pentru totdeauna.
Ce s-a intamplat in Noua Zeelanda s-a mai intamplat si in trecut, si nimeni nu garanteaza ca nu se va mai intampla. Nu se va mai intampla decat daca toti musulmanii vor fi trimisi in tarile lor. Pana atunci ne putem astepta oricand, la orice.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising