turtoi tudorel

de: turtoi tudorel 09 Apr 2019 13:53

Cormoranii, nu numai ca au castigat razboiul cu pestii, dar in infruntarea paranormala cu romanii a fost nevoie de un comando guvernamental pentru a le declara oficial razboi.
Ce s-a itamplat de fapt? Daea in ultima instanta, pentru a-si salva scaunul, a convins-o pe Dancila sa-i ameninte cu C.Dan pe cormorani (aduce trupe a MAI), si cu ajutorul si girul lui R. Cuc, care va asigura si transportul trupelor si cel al cormoranilor cazuti in luptele viitoare.
Pe surse s-a aflat ca, totusi, cormoranii au aflat. Astia mai motati care au aparut mai nou, au spus ca nu se lasa pana nu-i conving pe guvernanti (respectiv R.Cuc) sa faca o autostrada spre Delta.
Tot de pe surse, s-ar parea ca in acest razboi neconventional, vor fi categorii intregi de romani care vor trece de partea cormoranilor (in functie de interesele de moment). Oricum pentru Romania, chiar daca nu pare, cormoranii sunt mana cereasca.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising