Elysium

de: Elysium 09 Mai 2019 16:45

Olanda e cea mai antiromaneasca tara din UE deoarece nu pot pradui portul si afacerea cu armament....Junker tine secretizat raportul furaciunilor banilor UE pe fiecare tara membra. Mittel europe ne trateaza ca pe Africa de sud. Trebuie boicotate la cumparare produsele tarilor ce sunt ostile RO permanent. Da RO nu e cea mai perfecta tara dar sa vina parteneri externi ce trag miliarde anual din colonie inclusiv prin evaziune cu preturi de transfer si sa ne traga de obraz parca e prea mult. Luati-le banii la acesti bagabonti externi cu salarii minime si taxe mai mari ....sa se duca in coloniile Africane daca nu le convine.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising