clv7919

de: clv7919 16 Mai 2019 18:54

Pleaca bai baiatule cu ROEXIT-ul tau. Te-ai gandit tu sa ne bagi in acceeasi galeata cu Bannon, LePen, Orban si Farage. Daca nu era UE, eram ca Moldova. Uiti cate zeci de miliarde a bagat UE in Romania si cate locuri de munca exista in Romania din cauza UE. Uiti ca milioane de romani pot munci decent in statele dezvoltate din vest pentru ca Romania nu si-i poate permite. In a fara de asta, uiti cate zeci de miliarde baga acesti romani in economia Romaneasca. Uiti ca UE ne forteaza sa ne dezvoltam si singurul lucru care ne opreste este incapatanarea politicienilor nostri de a ramane la mentalitatea comunista. Toate lumea vorbeste de jaful pe care il face Europa cand de fapt dragii nostri lideri vand tara pe nimic.
Esti doar o portavoce cu un mesaj fascist, nascut din populismului asta jegos care miroase a 1939.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising