Petru Dimofte

de: Petru Dimofte 22 Mai 2019 11:09

Dimofte Petru Nu cumva in ultimii 30 de ani social democrații au reprimat prin violenta societatea civila din aceasta tara? Nu ei au comportament violent, limbaj violent, gândire violentă, atitudine violentă, intenții violente ?
Spre aducere aminte :
*Mineriadele
- 28-29 ianuarie 1990
- 18-19 februarie 1990, din 13-15 iunie 1990,
- 24-28 septembrie 1991 ( erau la moda sloganele acelea duioase " moarte intelectualilor " si “ cinste lor , cinste minerilor” parcă a fost ieri!).
*Caftul generos asezonat cu de dușuri reci, sub înaltă presiune, combinat competent cu gaze și bastoane pe spate pentru frăgezirea conștiinței democratice, din 10 august 2018 ( pe melodia de mare succes “ jandarmeria apără Romania “…).
Pe vremuri credeam ca asemenea nenorociri sunt posibile doar la Tiananmen sau Taksim.
Dar, iata si in Romania sunt persoane cu gusturi totalitare, ca Rădulescu Mitralieră (”nu ne provocați că venim 1 milion și vă călcăm în picioare”.), Abraham ( “au dreptul sa foloseasca munitia de razboi”) , Gabriel Zamfir directorul Filarmonicii „Oltenia”, (“măcar un glonț în cap!", mamelor care își iau copiii la protestele din Piața Victoriei”) ,Cristian Bârdac, consilier la Secretariatul General al Guvernului (“trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă “), dar si Nicolicea, Serban, Codrin Ștefănescu, Mirel Palade, Lia Olguta Vasilescu. .
Romania, din pacate, seamănă din ce in ce mai mult cu cei care o guvernează, cu Dragnea +Tăriceanu & co.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.