Nicolae Dinu

de: Nicolae Dinu 06 Iun 2019 17:34

votul prin corespondenta este sigur trebuie organizat.Pentru ce turcii din toata Europa pot vota prin corespondenta? este foarte simplu:cel interesat sa voteze telefoneaza la consulat(nume, nr. de pasaport si adresa)conditia ca telefoanele de la consulat sa functioneze. Consulatul trimete la adresa formularele spre complectare ,se primesc inapoi si se depoziteaza la consulat pina in ziua alegerilor in urne sigilate. in acest fel se poate vota si cu doua trei saptamini inainte. Aceasta procedura se practica in toata Europa, daca plec in concediu pot vota cu mult inainte si Primaria orasului are aceste urne numai pentru votul prin corespondenta.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising