Calin

de: Calin 10 Oct 2019 13:53

Deci, cum se intampla chestia asta? Stiam ca am colaborat si cu toate astea, m-am expus public stiind ca o sa-mi iau tomate in mutra.... Sau Am colaborat dar am uitat ca era putin important ca Vasile si familia lui nu au mai putut emigra din cauza mea..... Sau Nu stiam ca atunci can i-am zis functionarului de la personal ca sunt de acord sa-i spun daca vad ceva ciudat insemna ca sunt colaborator al securitatii.... Sau cand am semnat un vraf de hartii la angajare, nu stiam ca am semnat si angajamentul de turnator.
Hai sa apelam putin la logica si bineinteles si la rezultatele de la CNSAS. Pe multi dintre noi ne-a facut partidul membri fara sa ne intrebe nimic. Intai utecisti si mai apoi, logic PCRisti. Asta nu inseamna ca nu stateam 4 ani la coada la Dacie.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising