sile1

de: sile1 21 Nov 2019 12:53

Pentru a da o lovitura de stat era necesara mai mult decat o manifestatie a unor oameni obisnuiti.

Era necesara existenta unor complotisti care ,sub radarul serviciilor speciale,in conditii totale de conspirativitate ,ar fi dorit sa puna mana pe puterea politica prin forta.

Invocarea ,de catre Jandarmerie a unor mesaje mai "agitate " ale unor internauti,ca pretext pentru trecerea la represiunea impotriva protestatarilor pasnici,in conditiile in care serviciile secrete nu au confirmat existenta vreunui complot,este o dovada de prostie imensa sau de supunere tampa la comanda politica,!

E drept, au existat agitatori violenti,putini la numar...pe astia trebuia sa-i extraga jandarmeria din multimea pasnica !


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising