Aurora

de: Aurora 04 Dec 2019 22:35

Pai nu! Atata timp cat ai fost pentru Romania un presedinte corect, bine informat, competent si loial. Singurul presedinte care a condamnat oficial comunismul. A fost comandant de vas, domnule Diaconu...Ce prost si-a imaginat ca-l lasa securitatea sa umble brambura prin toate porturile "capitaiste fara sa-i ceara socoteala securitatea? Importnt este ce a spus la securitate despre colegi si daca informatiile pe care le-a dat au avut consecinte nefaste...Mai e nevoie sa spunem ca nici un informator al securitatii nu a facut puscarie pana acum pentru acest motiv? Nu mai vorbesc de tortionarii, asasinii si presedintele Iliescu, care a chemat minerii sa chelfaneasca proprii cetateni si nu se stie, de 30 de ani ce aport a avut la Lovitura de stat din decembrie 1989 care a facut victime nevinovate.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising