Just

de: Just 18 Ian 2020 10:55

Se pare ca, proteste mari pentru mediu, sunt doar in strainatate. La noi, se mediatizeaza foarte putin, faptul ca, spre exemplu, Bucurestiul este vaduvit pe zi ce trece, de copaci si spatiile verzi si asa deficitare, in conditiile in care poluarea este din ce in ce mai ridicata, iar spatiul verde pe cap de locuitor, din ce in ce mai mic, fata de norme. Romanul este o masa amorfa, a carei nepasare, fata de viata proprie si a copiilor si nepotilor lui, este inexplicabila. Spiritul civic, socio-politic si cultural nu caracterizeaza poporul roman din pacate. In loc, sa luam atitudine, fata de derapajele administratiilor locale, care distrug orasul pentru clientela lor imobiliara, ne complacem in aceasta situatie "comoda", fara sa constientizam impactul ce-l are nepasarea noastra.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising