Tatian

de: Tatian 20 Ian 2020 15:38

Ce fel de calități manageriale are unul care răsounde la comanda unuia care se împăunează cu titlul de foemator în cadrul Institului Național al Magistraturii, și care reprezintă interesele mafiei ?!! Nu a fost niciodată suspect sau inculpat deoarece are grijă mafia să nu se respecte legea. Se dă drept luptător contra traficului de: copii, de persoane, …, cum este cazul Caracal de exemplu, iar el de fapt reprezintă o extensie a intereselor mafiei care săvârșește asemenea abominațiuni, chiar și traficul de organe, ori pastile din praf de embrioni și fetuși, care sunt comercializate pe piața neagră pentru efectul afrodisiac și energizant.
Dacă îndrăznești să sesizezi procurorii, despre dispariția de exemplu, atât a lehuzei Filița Carmen-Cristina, CNP 2770125173216, al cărui domiciliul era în Tecuci, str.Duzilor nr.1 bis, jud.Galați, dar primea, conform hârtiilor, ajutor social de la Primăria Com.Popești, jud.Vrancea, cât și a fetusului care trebuia să-l nască, alți procurori, în complicitate cu INML „Mina Minovici”, au grijă să te scoată nebun.
La fel ca majoritatea conducătorilor unităților de parchet, indiferent că sunt din Cornetu, jud.Ilfov, sau Galați, Vrancea, ori București, ori a DIICOT sau mult discutata Secție de investigare a infracțiunilor din justiție din cadrul PÎCCJ, magistratul Licu Dimitrie Bodgan, nu dispune prin rezoluție înregistrarea plângerilor care-i sunt adresate, și care privesc actele procurorilor generali ai parchetelor de pe lângă curțile de apel.
Apoi, pentru a se acoperi nelegalitățile comise, prin care se aduce atingere onoarei și probității profesionale, se dispun ordonanțe cu nr.de înregistrare false, cu care sunt înregistrate plângerile penale sau sesizările altor petenți, ori care nu există.
De exemplu nr. 1768/C/2019, al ordonaței pe carea a dispsus-o ca procuror general al PÎCCJ, la data de 12.08.2019, nu există devreme ce nu conține indicativul „C” urmat de numărul 1. Art.133 alin.(1) din Regulamentul de ordine interioară al parchetelor prevede, că - „Lucrarile care se retin la cabinetele conducerii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie se inregistreaza de catre grefieri in registrul de intrare-iesire la corespondenta obisnuita. Pe aceste lucrari se aplica stampila de inregistrare cu mentiunea cabinetului respectiv, iar in registru si pe lucrare, in dreptul numarului de inregistrare, se mentioneaza indicativul "C" si un numar dupa cum urmeaza: "C 1" pentru cabinetul procurorului general, "C 2" pentru cabinetul prim-adjunctului procurorului general si "C 3" pentru cabinetul adjunctului procurorului general.” Deci, și grefierii PÎCCJ sunt la fel de corupți. Iar apoi, mai au pretenții la a li se plăti pensii speciale.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising