Doru Cernat

de: Doru Cernat 07 Feb 2020 17:45

Adio alte autostrăzi în RO!! Imediat ce s-a instalat la putere în nov.2019 guvernul liberal Iohannis-Orban a anulat cu o ură viscerală contractul în parteneriat public-privat pentru Ploiești-Brașov dintre statul român și ”China Communications Construction Company” și ”Makyol” (Turcia) și au trâmbițat cu nerușinare că se va face exclusiv cu fonduri europene.
Conform Comisiei de prognoză autostrada Ploiești-Brașov (termen de execuție max.4 ani) ar fi costat 1,4 miliarde de euro, din care consorțiul chinezo-turc ar fi plătit 75%. Își vor fi recuperat banii în 20 de ani de exploatare din taxa în valoare de aproape 6 euro pe suta de kilometri plătită de șoferi.
Similar a procedat Iohannis-Orban și cu autostrada Iași-Tg.Mureș. Aceeași minciună sfruntată că se face cu fonduri europene din bugetul 2021-2017. O himeră, deși se știa foarte bine că M.Britanie pleacă, deci bugetul UE va fi mult mai mic, plus obsesia madamei Ursula cu ”Green Deal”-ul.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising