cetățean român

de: cetățean român 25 Sep 2020 16:15

Care erau antecedentele profesionale ale d-nei Hosu vs. d-na Kovesi ?
De aceea d-le Orban, nu fiți naiv să credeți că noi luăm ca explicația logică ce ne spuneți.
Președintele, și dv, erați perfect informați de calitatea prestațiilor d-nei Hosu.
După scandalul declanșeat în Marea Britanie de uriașului trafic de tineri romi din Țăndărei, după declarațiile publice scandaloase ale comisarului britanic cu privire la dezastrul ”anchetei” din România, apărute în presa britanică (nov. 2019), după alte rateuri grave, cu toate astea președintele a semnat numirea d-nei Hosu (20 ian. 2020).
Iar d-na Hosu a “confirmat”: i-a exonerat pe capii jandarmeriei, care au ordonat represiunea brutală împotriva manifestanților pro stat de drept din 10 august 2018.
Toate astea și altele, din vara-toamna aceasta, au pus foarte serios pe gânduri pe votanții fideli PNL, care nu pot accepta să fie masă de manevră pentru nimeni. Acum, aceștia se gândesc cui să dea voturile.
septembrie 2020


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising