Ruxandra

de: Ruxandra 05 Apr 2020 21:50

Euroactive.ro, ati extras ceva irelevant dintr-o prezentare serioasa de peste o ora, cu multe intrebari si raspunsuri interesante si pentru romani. Ne-ati expus pe LARG numai primele 4-5 minute, in care dr. Lin spune ca nu este de acord cu denumirile OMS pentru noul coronavirus si boala produsa. Parafrazand, ati vrut un 'dr. Lin' contra 'OMS' ... Dar si OMS are argumentele lui, nu, le-ati prezentat undeva ? Dvs nu ati facut o manipulare impotriva OMS in forma in care a extras substanta prezentarii dr. Lin ? Care Facts, care Fakes? Cele legate de denumiri ? Denumirile nu sunt fapte, ca sa fie adevarate sau false. (NB Nu am conflict de interese - nu apar OMS. De la un site care demasca Fake news am ceva pretentii privind deontologia).


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising