didi

de: didi 06 Mai 2020 19:45

BA, BAIETI, MA REFER LA JUDECATORISTII CCR, CA JUDECATORI NU POT FI NUMITI. voi o dati din gard in gard cu aceste comentarii. voi toti ati incalcat drepturile unui om care nu s-a putut apara: voi, adica ccr, slugarel si iohannel. kovesi nu a putut contesta raportul facut de slugarel (nu inteleg de ce iohannis nu i-a cerut parerea lui kovesi, asa se face cand primesti o reclamatie de la un superior, iti exprimi punctul de vedere). ccr nu s-a asigurat ca raportul lui slugarel nu are si pozitia celui reclamat. iohannel a muscat momeala si a semnat decretul. (nu mai spun de umilinta la adresa lui kovesi prin decizia de a o pune pe consumatoarea de ayuhasca sa anunte demiterea)


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising