Gabi Drochioiu

de: Gabi Drochioiu 06 Iun 2020 15:23

Oamenii educati se documenteaza corect (din cat mai multe surse, altfel pot fi manipulati, indiferent de directie), judeca cu propria lor putere de judecata informatiile si iau decizii in consecinta. Prostii pot fi manipulati: in 1990 numai nu am luat bataie de la cetateni convinsi ca Dl Iliescu stie democratie, ca este un roman 100%, ca nu are alte interese, ca va aduce prosperitatea si democratia in Romania. Intr-adevar, toti romanii lucreaza in Romania, cu exceptia celor care vor sa performeze in universitati straine, in centre importante de cercetare etc. Toti romanii au un nivel salarial minim de 2000 euro primit de la comp romanesti, isi vad cu totii concedii de mii de euro, copiii sunt invatati in scoli cum numai in Finlanda mai gasesti, sistemul de sanatate care era excelent pe vremea lui Ceausescu a devenit si mai performant etc. Asa este, nu-i asa ? Asadar, este normal sa se inchida site-uri care spun altceva decat guvernantii, nu-i asa ? Chiar daca mai gresesc, mai ales din graba de a informa rapid, nu este nici o problema. Cei care stiu sa se informeze, mesteca informatia primita si spun: ceva nu este in regula. Sau spun, stai sa mai vad si alte stiri. Eu unul ma uit la stirile Guvernului Romaniei ca la fake news. De ce ? Pentrui ca sunt contrazisi de realitate. Imprumuta bani ca sa-i arunce pe geam, vand masti si alte materiale prin firme de partid, pun amenzi contrare Constitutiei etc. Ne trebuie o noua clasa politica, patriota. Avem o clasa politica supusa globalistilor.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising