biserica

de: biserica 06 Iul 2020 19:55

biserica nu bagă mâna în propria desagă… ci tot banii noștri sunt: ăia neimpozitați pe care toată lumea îi dă la sfârșitul slujbei când se stă cu mâna întinsă, ca la pomană, ba mai mult, când trece cu coșul prin fața ta și stă la cerșeală.
numai spuneti că acum, mai nou, cu COVID-ul ăsta, biserica și-a ”deschis punga”, ”a deschis visteria” și a donat nush câte tablete, laptopuri etc. și… vaaai!!! – cât bine a făcut!!! ne lasati???
păi, numai la Cuvioasa Parascheva din Iași, pe 14 octombrie, câte miliarde se strâng de la toți nenorociții… de altfel, babele se plâng că au pensiile mici, dar când vine vorba să-i dea pochii, îs primele…
dacă tu te duci la ele și le ceri un ban, că tu și familia ta nu ai ce mânca, nu-ți dă nicio babă niciun kkt, dar când e vorba să dea pochilor, îs primele.
așa că, nu o mai faceti pe marii filantropi cu banii altora!!!!!!!!!
dar cand va plimbati ca nesimtitii in ditai Mercedes-urile, in limuzinele in fata carora cade boul din picioare de scumpe ce sunt (luate tot din banii nostri, apropo!!!) cum e??
asa ca numai veniti aici, in fata prostimii, sa persiflați lumea, că vai biserica cât de mult a făcut bla-bla-bla…
să vă fie rușine!
ia luați banii de la sfarsitul fiecarei slujbe si taiati, domnilor, chitante pentru fiecare leu!!! si mai platiti si impozite la ei!!
sa vedeti cum e... ca poate nu cunoasteti cuvantul IMPOZIT, cuvant pe care IIsus Hristos il stia
NESIMTITILOR!!!!!!!!!!!!!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising