Tiberiu

de: Tiberiu 16 Dec 2020 08:41

OK, Posta Romana crede ca e pe drumul cel bun. Crede ca cumpararea a 15 masini electrice va duce la diminuarea timpului petrecut la cozile de la oficiile postale. In Cluj, la OP 6 (pe str. Pasteur) am stat la coada, afara, in frig, 35 de minute, avand in fata mea 4 persoane. N-o sa mai optez pentru expedierea prin posta a cumparaturilor mele online. In ce priveste prioripostul, ma intreb ce treaba au acele autoelectrice cu provincia, cunoscand autonomia lor limitata la o suta de km. ? Dar, daca Posta Romana se ocupa doar de Bucuresti, masurile par a fi justificabile. Oricum, daca n-ar exista curieratul, nu ne-am putea descurca cu pachetele. Noroc cu curierii, mai scump dar eficient.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising