Lucia - Florentina Negru

de: Lucia - Florentina Negru 17 Feb 2021 12:31

Mi se pare ca pe cat de buna este initiativa de a taia subventionarea partidelor politice - si nu am inteles de ce nu se propune taierea totala a subventiei -, pe atat de nepotrivita este “negocierea” cu partidele la putere relativ la sustinerea lor de catre AUR in initiativa de a “lovi” studentimea, CFR si HORECA.
Deci, domnule Simion, daca realizati ca este asa, de ce acceptati “raul mai mic” in loc sa denuntati si sa dezaprobati TOATE masurile abuzive care lovesc in industrii sau servicii?!?!
Uitati-va mai atent: veti gasi bani in fondurile (publice si ele sau din credite) cu care sunt platite televiziunile pentru a ne intoxica pe noi cu morti, raniti, Covid-19 si vaccinuri testate pe populatie! Adica guvernantii ne pun pe toti sa platim pentru moartea unora dintre noi! Ce este aceasta, ruleta ruseasca? Si AUR doarme?


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising