Emilia

de: Emilia 02 Mar 2021 13:14

Daca traim in democrație, nu vad rostul acestui pasaport, asa cum nu vad rostul vaccinului, avand in vedere ca cele mai multe cazuri se vindeca usor, majoritatea oamenilor sunt asimptomatici, adica nu au nici o problema; de ce nu se face o statistica si cu reactiile adverse suferite post vaccin? As avea multe de spus, dar stiu ca e degeaba; nu sunt de acord cu vaccinul si chiar daca am fost adepta vacantelor in străinătate, voi prefera concedii in Romania, dar nu voi accepta aceasta manipulare in masa!! NU VACCIN OBLIGATORIU, NU PASAPORT DE VACCINARE. As mai intreba cum se vor respecta drepturile cetatenilor care nu se vaccinează? De ce oamenii care nu sufera de efectul de turma, trebuie marginalizati??? Unde este liberul arbitru pe care însuși Dumnezeu ni l-a dat!!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising