Asociatia ANGEL

de: Asociatia ANGEL 04 Mai 2021 20:29

Premierul CATU face niste afirmatii paradoxale deoarece contravin ace principiu al vaccinarii optionale anuntat la inceputul campaniie de vaccinare. Aceste afirmatii contravin si Legii Pacientului. Solicit demisia domnului CATU deoarece: 1) Afirmatiile nu se bazeaza pe surse stiintfice. Argumentul cu situatia din Israel nu este stiintific. 2) Infirmatiile sunt contradictorii , in conditiile in care s-a afirmat public ca persoanele vaccinate pot transmite virusul. 3) Exista multe decese si foarte multe nepotriviri statistice ceea ce determina unele persoane sau organziatii sa faca actiune in instantele din Romania pentru crime impotriva umanitatii si genocid.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising