Mihaela Alexandru

de: Mihaela Alexandru 06 Mai 2021 23:08

Ce facem cu acele minoritati care au probleme de sanatate (alergii, reactii adverse la prima doza etc) ? Ele nu vor fi discriminate indiferent daca e vorba de teatru , restaurant sau scoala ?
Eu, spre exemplu, fac parte dintr -o categorie mica de oameni care s -au vaccinat cu AZ cu prima doza si care din cauza unor probleme de sanatate (confirmate de doctorul de familie ) nu am facut rapelul cu AZ. Desi vreau sa ma vaccinez , dar cei de la rovaccinare imi spun ca nu exista protocol si ca trebuie sa astept (neprecizand cat timp) pentru a face rapelul cu alt vaccin. Astept de 3 luni. In urma declaratiilor primului ministru eu (si cele cateva sute care sunt in situatia mea) fac parte din categoria celor care sunt discriminati. Sistemul nu imi asigura vaccinarea dar imi ingradeste accesul la teatru, restaurant, munca. Ba mai mult nici asigurarea completarii vaccinului nu mi -o ofera, nici macar o alternativa. Multi dintre noi suntem discriminati si acum pentru ca nu ni se ofera solutii alternative decente.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising